Відеохостинг YouTube пом'якшив систему покарання користувачів. Про це повідомили в офіційному блозі компанії. Судячи з усього, компанія вирішила переглянути покарання для порушників правил користування.

Зазначається, що після попередження користувачів не будуть відразу позбавляти доступу до функцій сервісу.

"З перших днів роботи YouTube ми покладалися на систему трьох "страйків" і повідомлення по електронній пошті, щоб дати кожному можливість переглянути і зрозуміти, що пішло не так, перш ніж вони зіткнуться з більш серйозними наслідками", - йдеться в повідомленні.

В залежності від кількості порушень, страйки позбавляли доступу до деяких функцій на певний строк. Тепер це зміниться.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак тепер після попередження доступ до функцій відеохостингу не блокують, але контент, який порушив правила сервісу, - видаляють. При наступних порушеннях підуть попередження: спочатку обмежать доступ до проведення прямих трансляцій та завантаження відеоматеріалів на тиждень. Після чисельних порушень обліковий запис повністю блокується на 3 місяці.

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.