Майк Ібарра (Mike Ybarra), віце-президент Xbox-напрями Microsoft, у своєму Twitter заступився за останнє дітище Bioware — Anthem. Топ-менеджер досить гостро відреагував на критику гри з боку обзорщиков і рецензентів. Судячи з усього, він вважає, що гру просто недооцінили.

Останні теж не залишилися осторонь, внаслідок чого під постом Ібарри розгорілася неабияка битва думок. Пікантності додає той факт, що між Microsoft і Electronic Arts існує рекламне угоду, в рамках якого обидві компанії повинні всіляко просувати неоднозначний проект. Однак, дізнатися, чи змусили Майка так говорити, чи він просто висловив власну думку. У будь-якому випадку, конфлікт розгорівся до величезних масштабів.

Спочатку скандал виник із-за однією сюжетною місії. Для її проходження потрібно виконати шістнадцять однотипних завдань в дусі “убий десять кабанів”. Варто відзначити, що гра коштує 45 доларів, і такі місії з безкоштовних RPG сильно засмутили власників копії проекту.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Священна війна розгорілася з новою силою, користувачі заявили, що проблема полягає в поганій подачі механік гри. Як відомо, на невиразний інтерфейс в шутері скаржаться ще з часів демо-версії. Втім, саму гру критики оцінили в 66 балів, а гравці поставили проектом оцінку нижче.

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.