Компанія Google вирішила "підіграти" користувачам, які не люблять користуватися Google Play. Про це компанія повідомила у зверненні, відправленому розробникам додатків на базі Android.

Ідея Google полягає в тому, щоб зняти обмеження на завантаження оновлень для вже встановлених ігор і програм з Google Play для неавторизованих користувачів. Раніше політика компанії була такою, що якщо користувач вирішив вийти з магазину додатків, він більше не зможе отримувати оновлення. Тепер же скачувати апдейти для програм можна буде без введення логіна і пароля.

Play Market для Android
Play Market для Android

Нова опція повинна з'явитися на Android-пристроях зовсім скоро, правда, точна дата поки не розголошується. Однак, все буде не так просто, як здається на перший погляд. У листі Google попереджає про те, що розробники можуть стикнутися з безліччю збоїв і помилок при втіленні в реальність зручної інновації. Компанія рекомендує звертатися безпосередньо до них з докладним описом проблем.

Функціонувати опція буде на смартфонах і планшетах з Android 5.0 Lollipop або більш свіжої версії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Android
Android

Раніше повідомлялося, що після виходу Samsung Galaxy S10, який відбувся 20 лютого, Samsung Galaxy Note 9, який пристроїв стилус S Pen, раптово впав в ціні. Причому не на кілька тисяч гривень, а на круглу суму. Для всіх тих, хто хотів придбати девайс, але ціна в 30 тисяч гривень була просто непідйомною, це відмінна новина.

Справа в тому, що офіційне представництво бренду в Україні оцінило смартфон Samsung Galaxy Note 9 у цілих 30 000 гривень, тобто у величезну суму грошей, дозволити собі віддати яку виявилися готові далеко не всі. Однак, на сьогоднішній день смартфон не є топовим флагманом, враховуючи тенденції 2019 року, так що ціна різко впала до 20 000 гривень.

Нагадаємо, Samsung Galaxy Fit знищив Xiaomi Mi Band 4 багатим функціоналом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Nokia 9 PureView розчарувала фанатів за місяць до анонсу.

Також Знай.uа писав, Samsung показала розумні годинники Galaxy Watch Active і Galaxy Fit, ціна приємно здивує.