Після презентації “бюджетного” смартфона в флагманської лінійки Samsung Galaxy S, само собою напрошується порівняння з Apple iPhone XR, у якого така ж позиціонування на ринку. До речі, ціна на них практично однакова. До того ж, Samsung позиціонує цю модифікацію флагмана як бюджетну, точно також, як і Apple з iPhone XR. Втім, iPhone XR показали ще восени минулого року, так що розрив між презентаціями практично 6 місяців.

Цікаво, що в США, у них навіть однакові цінники — 749 доларів, але в Україні пристрій від Samsung буде продаватися на 2 тис. грн дешевше. І якщо подивитися на технічні характеристики пристроїв в таблиці нижче, то буде вимальовуватися перевага корейського апарату. Але потрібно враховувати, що порівняння цифр не завжди коректне, особливо якщо йдеться про продуктивності і особливостей ОС і екосистеми. У будь-якому випадку, фанати Apple і Samsung залишаться при своїй думці.

Серед іншого, варто відзначити, що смартфон Samsung практично в 2 рази могутніше iPhone XR. Однак, операційна система може показати зовсім інші відчуття від використання девайсів.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.