Китайська компанія Vivo показала на презентації в Нью-Делі смартфон V15 Pro. Директор по стратегії бренду в Vivo India Ніпун Марія підтвердив, що це був глобальний запуск пристрою. Іншими словами, продавати його будуть по всьому світу.

Новинка отримала величезний 6,39-дюймовий дисплей Super AMOLED Ultra FullView. Варто отмеитть і величезний акумулятор на 3700 мач з підтримкою швидкої зарядки Dual Engine і фронтальну камеру з висувним модулем на 32 Мп. Фронтальна камера здатна знімати якісні знімки навіть в нічний час

Потрійна основна камера V15 Pro включає основний модуль на 48 Мп (f / 1.8), який використовує технологію Pixel Binning для отримання якісних знімків в умовах низької освітленості, а також надширококутний об'єктив на 8 Мп (f / 2.2) і об'єктив для глибини сцени на 5 Мп (f / 2.4). Втім, компанія завжди встановлює на смартфони одні з кращих камер, і це головна фішка китайських пристроїв.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Виробник оновив функціонал фірмового голосового асистента Jovi. Втім, чи буде він підтримувати українську мову - невідомо.

Пристрій працює на 8-ядерному процесорі Snapdragon 675 і має 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ постійної пам'яті. Є слот для карт пам'яті microSD ємністю до 256 ГБ. Операційною системою стане Android Pie з оболонкою FunTouch OS 9.

Передзамовлення на V15 Pro почнеться з 28 лютого. Його вартість – 11 тисяч гривень, що дуже дешево для такого девайса.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.