21 лютого 2019 року, глава компанії Xiaomi Лей Цзунь повідомив про те, що мобільний пристрій за менш ніж одну добу продажів купили понад 1 млн осіб, що проживають на території Китаю. Однак, для жителів Україну у компанії погана новина.

Як виявилося, придбати Xiaomi Mi 9 в Китаї до кінця лютого абсолютно точно не вийде, а дефіцит даного мобільного пристрою може зберігатися до самого кінця березня, а то й довше. Причиною є те, що компанія просто не встигає виробляти таку кількість смартфонів, щоб задовольнити попит в самому Китаї, не кажучи вже про інших країнах. Тепер же фанатам компанії доведеться почекати, поки девайси не з'являться на прилавках України. Втім, за цей час смартфон безсумнівно подешевшає, що зробить покупку більш приємною.

Таким чином, чекати появи смартфона Xiaomi Mi 9 в магазинах на території України раніше початок квітня точно не варто, адже спочатку виробнику потрібно впоратися з дефіцитом на домашньому ринку. Нагадаємо, що його ціна на даний момент складає всього лише 12 000 гривень, за таку вартість можна обзавестися топовим флагманом, який здатний змагатися навіть з iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.