Під час прес-конференції зі своїми партнерами компанія Huawei показала публіці складаний смартфон Mate X, який отримав новітнє технічне оснащення, а також, крім того, безліч інших особливостей. Безсумнівно, його будуть порівнювати з іншими гнучкими смартфонами.

На відміну від Samsung Galaxy Fold, даний апарат має всього один дисплей, причому без будь-яких вирізів де-небудь. Смартфон складається екран не всередину, а дисплеєм назовні. Таким чином, девайс вдалося зробити тонше. Однак, розбити цей смартфон набагато простіше, якщо порівнювати з аналогами від Samsung.

Відомо, що Huawei Mate X оснащений восьмиядерним процесором Kirin 980 з тактовою частотою 2,8 ГГц, 10 ГБ оперативної і 512 ГБ постійної пам'яті. Втім, ніхто і не сумнівався, що девайс отримає топову начинку. Смартфон також отримає величезний акумулятор ємністю 4500 мач з підтримкою технології швидкого заряджання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Придбати Huawei Mate X, який має складний корпусом і гнучким екраном, покупці зможуть за $ 2500, а продажі повинні початися вже в другому кварталі 2019 року. До речі, для тих, кого не відлякала ціна, варто відзначити, що компанія випустить девайс в обмеженій кількості.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.