Компанія LG представила новий флагманський смартфон LG V50, унікальною рисою якого став не стільки сам апарат, скільки його чохол. Втім, компанія відмовилася від гнучких смартфонів, так що це цілком собі очікувана альтернатива.

Сам LG V50 виступає класичним флагманом 2019 року: Snapdragon 855, 6/128 ГБ пам'яті, 4000 мАч. Екран діагоналлю 6,4 дюйма з дозволом 3120х1440 точку і підтримка 5G теж не здивують, адже компанія позиціонувала девайс як флагман.

Конструкцію камери теж складно назвати революційною: 12-Мп ширококутна зі світлосилою f/1.5, 16-Мп ультраширик f/1.9 і телефото (12-Мп, f/2.4). Фронтальна камера подвійна: 8-Мп (f/1.9, 80 градусів)і 5 Мп (f/2.2, 90 градусів).

Однак, девайс дивує не своїми характеристиками, а незвичайним аксесуаром.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Найбільше уваги LG V50 ThinQ 5G, відразу після назви, привертає аксесуаром з додатковим дисплеєм. Це 6,2-дюймова OLED-матриця, яку можна використовувати для перегляду контенту, ігор та багатозадачності. Чохол фіксується в двох положеннях: під кутом 104 і 180 градусів.

Втім, більше ніякої інформації про девайсі просто немає, а ціна і дата виходу поки невідомі. Непогана альтернатива гнучким смартфонів, які продають за ціною від 1500 доларів. Чохол буде коштувати дешевше, як і самі смартфони.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.