Bethesda знову нагадала про себе, але вже не релізом поганої гри, а тизером нового проекту.

На сайті Amazon з'явилися нові продукти від Bethesda для PlayStation 4, Xbox One і PC, які назвали “Заглушка” (Placeholder). Звичайно ж, мова йде про гру. Таку назву використовується для товарів, які ще не анонсовані, і не встигли отримати офіційну дату релізу, фотографії або опис. На сторінці товару Bethesda встановила ціну в $59.99, призначила дату виходу на 31 грудня, що також є “заглушкою”, і навіть почала збирати попередні замовлення. Втім, більше ніякої додаткової інформації отримати не вдалося геймерам залишається гадати, про яку грі йшла мова. Звичайно ж, всі в очікуванні The Elder Scrolls, але вона вийде точно не раніше 2020 року.

На сторінці товару відвідувачам показували відео із зворотним відліком, який компанія використовує для анонсів нових ігор серії Fallout. Швидше за все, компанія представить абсолютно нову гру. Фанати сподіваються, що розробники не будуть брати за основу Fallout 76, яка просто провалилася.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.