Samsung Galaxy S10 перевірили на продуктивність. а також порівняли з конкурентами. Нагадаємо, що процесор у нього восьмиядерний , що дає перевагу над деякими конкурентами. За результатами тесту Antutu новинка від Samsung поступилася двох пристроїв: iPhone XS і Xiaomi Mi 9. При цьому новий Galaxy подолав Huawei, а також бюджетну модифікацію Galaxy s10.

багатоядерний тесті новинка зайняла третє місце за iPhone і Mi9. А також Samsung посів друге місце в одноядерному тесті, обійшовши Xiaomi і розташувавшись прямо за iPhone XS. Так, девайс зайняв лідируючі позиції серед смартфонів на Android OS, але ось iphone все ж не вдалося обійти. Саме тому смартфони Apple залишаються ще кілька років актуальними, так як продуктивність у девайсів дозволяє користуватися смартфоном досить тривалий час, без необхідності придбання нового.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Втім, для телефону за 1500 доларів цього більш ніж достатньо, щоб залишатися лідером до виходу Galaxy Note 10, який отримає набагато кращі характеристики. Анонс іншого флагмана від Samsung запланований аж на серпень 2019 року.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.