Разом з гнучким смартфоном Mate X, компанія Huawei представила і нову модель ноутбука MateBook X Pro. Пристрій не зазнало помітних змін в плані дизайну, всі поліпшення приховані під корпусом. Звичайно ж, мова йде про нову начинку. Нехай зовні пристрій практично залишилося без змін, збільшена продуктивність дозволить ноутбука виглядати стильним, але в той же час оперативно виконувати всі завдання.

Версія Huawei MateBook X Pro модельного ряду 2019 року отримала нові процесори Intel Core i7-8565U і Core i5-8265U, які забезпечують приріст робочої частоти та енергоефективності у порівнянні з попередниками. Також була покращена і графічна підсистема – з NVIDIA GeForce MX 150 до GeForce MX 250. На вибір користувачів пропонуються конфігурації, які включають 8 або 16 ГБ оперативної пам'яті і твердотільний накопичувач PCIe NVMe ємністю 256 або 512 ГБ. Так, ноутбук не геймерський, але для користування графічними редакторами продуктивності точно вистачить.

Також був показаний новий ноутбук Huawei MateBook 14, який покликаний заповнити прогалину між версіями X моделями D. Конфігурація включає нові процесори Intel серії Whiskey Lake аж до Core i7-85650U, до 16 ГБ оперативної пам'яті, накопичувач PCIe NVMe ємністю до 512 ГБ і дискретну відеокарту NVIDIA GeForce MX 250. Такий собі флагманський ноутбук, який буде поставлятися тільки з одного модифікацією. Втім, про ціну і дату виходу практично нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.