Компанія OnePlus запустила невеликий сайт, на якому вона підтверджує, що сьогодні, 25 лютого в рамках виставки Mobile World Congress 2019 вона проведе прес-конференцію, присвячену анонсу свого смартфона, що підтримує мережі п'ятого покоління. Втім, це було очікувано, адже про смартфоні ми знаємо практично все.

Джерела підтверджують попередню інформацію про те, що мова йде саме про смартфоні OnePlus 7, хоча раніше проскакувала інформація про те, що виробник представить смартфон нової лінійки, після якого вже піде анонс OnePlus 7. Нагадаємо, що смартфон отримає передову камеру, величезний акумулятор, а також топовий процесор. OnePlus 6 вважається чи не найкращим смартфоном 2018 року.

Також з'явилися відомості про те, що OnePlus 7 отримає абсолютно новий дизайн, який буде сильно виділяти його на тлі попередників. Логічно очікувати відмова від каплевидної вирізу в екрані. Не виключено, що камера буде висунення, як у смартфонів лінійки Vivo.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.