Компанія ASUS любить анонсувати свої смартфони дуже раптово, хаотично підбираючи для цього час. Так, восени 2017 року виробник викотив сімейство ZenFone 4 і менше ніж через півроку на MWC 2018 показав серію ZenFone 5. Тепер же компанія визначилася, де і коли буде проводити презентацію ZenFone 6.

На сторінках буклету, який ASUS приготувала на честь виставки Mobile World Congress, була виявлена інформація, що презентація ZenFone 6 відбудеться на спеціальному заході 14 травня у Валенсії. На жаль, компанія вирішила не розкривати характеристики гаджета до моменту презентації. Творці могли піти по шляху створення чергового смартфона-слайдера або ж запропонують висувний блок селфи-камери. Досі неясно, який варіант обрала корпорація. Втім, буклет виглядає як мінімум цікаво. Втім, про ціну поки рано говорити, адже навіть інсайдери не мають детальної інформації про устрйостве.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.