Французька компанія Archos анонсувала бюджетний смартфон Oxygen 68XL з цікавим дизайном: замість звичного вирізу модель отримала виріз для камери в правому верхньому куті дисплея. Так, Samsung Galaxy S10 також має отвір в екрані для фронтальної камери, але в цьому випадку з'явився повноцінний величезний виріз, який займає величезну частину екрану.

Пристрій комплектується 6,95-дюймовим екраном з роздільною здатністю одна тисяча триста п'ятдесят два × 640 пікселів і акумулятором потужністю 5000 мач. Так, акумулятор просто величезний. Для інтенсивного використання на протязі всього дня точно вистачить. Процесором виступив MediaTek Helio P22 з 3 ГБ оперативної та 32 ГБ постійної пам'яті. Процесор хоч і не топовий, але для спілкування в мережі більш ніж достатньо.

На тильній стороні знаходиться подвійна основна камера на 8 + 0,3 Мп, а фронтальна – 5 Мп. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android Pie. Судячи по характеристиках, девайс вийшов дуже бюджетним.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серед інших характеристик новинки можна виділити USB Type-C, 3,5-мм аудіороз'єм, а також підтримку Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.2, GPS і ГЛОНАСС.

В Європі смартфон з цікавим дизайном Oxygen 68XL з'явиться в травні 2019 року за ціною 149 євро. Про дату виходу поки немає інформації.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.