Флагманський слайдер Xiaomi Mi Mix 3 5G представили публіці на виставці MWC 2019 в Барселоні. Втім, про всі характеристики смартфона ми дізналися ще в січні 2019 року, так що презентація була лише формальністю. Звичайно ж, девайс отримав топовий на сьогоднішній день процесор Qualcomm Snapdragon 855 з модемом Snapdragon X50 для мереж 5G. Спеціальний магнітний механізм слайдера Xiaomi в розкладеному стані відкриває доступ до фронтальним камерах, а ресурс механізму практично нескінченний, так що девайс виразно виконаний якісно.

Цим всі відмінності від звичайного Mi Mix 3 вичерпуються. Але на відміну від конкурентів, Xiaomi показала робочий апарат і навіть зробила відеодзвінок.

Чергова новинка Xiaomi призначена для Європи (в тому числі і Східної). Точна дата поки не називається, але старт продажів планується вже в травні 2019 року. Вартість складе 599 євро (близько 18 350 грн) за базову версію. Так, це може здатися величезною сумою але девайс отримає топовий процесор, а також підтримку 5G-мереж.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.