Зовсім недавно корейська корпорація Samsung представила флагманський Galaxy S10. Звичайно ж, компанія представила бюджетну версію Galaxy S10e, яка цілком може стати популярною з-за зниженою ціни. Звичайно ж, смартфон отримав не таку круту камеру, так що девайс порівняли з Galaxy S9 Plus.

Обидва пристрої мають подвійну задню камеру і основний сенсор на них встановлений один і той же, проте 12-мм об'єктив ultrawide в Galaxy S10e має масу переваг в порівнянні з телефото об'єктивом S9 Plus. До того ж дозвіл другої камери в “десятці” вище, що дасть кращу якість картинки. Все ж, є сенс купувати нову модель пристрою, і Samsung зробила це спеціально. Так, хоч і камери практично ідентичні, кут огляду сильно впливає на якість.

Що стосується селфі-камери, тут все вже не так однозначно, так як вона у Galaxy S10e має дозвіл в 10 мегапікселів проти 8 мегапікселів у Galaxy S9 Plus. Втім, якщо не вдаватися в деталі, то камери між собою мало чим відрізняються. І все ж, потрібно відзначити, що компанія попрацювала над вміннями камер.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.