Комісія США з цінних паперів і бірж (SEC) знову звернулася в суд із-за претензій до засновника Tesla Ілону Маску. SEC звинувачує Маска в порушенні досягнутих раніше домовленостей. Судячи з усього, хвастощі Маска знову призвело до несподіваних наслідків. Звичайно ж, користувачі в мережі пам'ятають усі, і нагадали Маску його слова.

Претензії пов'язаний із записом в Twitter, яку Маск зробив 19 лютого 2019 року. У повідомленні Маска говориться, що Tesla в 2019 році виробить близько 500 тисяч електромобілів. Пізніше Маск виправив оцінку, уточнивши, що мова йде про 400 тисяч авто.

SEC підкреслили, що цей твіт не було погоджено керівництвом Tesla, а дані за це мають високу важливість для ринку. До того ж, Маск раніше хвалився різними досягненнями, і це впливало на акції компанії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У свою чергу, Маск запевнив, що оприлюднена ним інформація вже була відома. "SEC забула прочитати реліз Teslа, де ясно сказано − від 350 до 500 тисяч. Який конфуз", − написав Маск у своєму мікроблозі. Варто відзначити, що експерти не в захваті від якість виробництва авто Tesla. Користувачі масово скаржаться на зависання головного комп'ютера в авто, а також на погану фарбування.

Втім, про деталі судового процесу поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.