Тільки минулого тижня відбулася презентація нового флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, як в мережі вже з'явилися витоку, що стосуються функцій і можливостей майбутньої моделі Galaxy Note 10. Немає сумнівів. що новинка буде зовні нагадувати попередника. Втім, саме це користувачам і потрібно, адже стилус Galaxy Note 9 подарував користувачам величезну кількість нових функцій.

Отже, передбачуваний смартфон Samsung Galaxy Note 10 отримала модельний номер SM-N975F. Зазначимо, що традиційно смартфони серії Galaxy Note мали модельний номер, що закінчується на 0. Але в даному випадку останньою цифрою є 5. Це може свідчити про підтримку стандарту 5G. Втім, це помітно підвищить вартість пристрою, а от для українців підтримка нової мережі виявиться марною.

Також повідомляється, що для цього пристрою передбачено використання модуля з чотирьох камер на задній панелі. Не виключено, що камера зможе робити більш якісні знімки, ніж камера флагманів Galaxy S10. Про ціну поки говорити рано, а от презентація девайса запланована на серпень 2019 року.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.