Компанія Nubia представила унікальний гнучкий годиник. Закруглений екран займає більше місця на корпусі, так що тепер можна побачити більше додаткової інформації, якщо порівнювати зі звичайними розумними годинниками. Дозвіл величезного дисплея — 960×192 пікселів, що дозволяє відображати більше даних: час, повідомлення, фізичну активність та інше.

Девайс працює на чіпі Snapdragon Wear 2100, ємність оперативної пам'яті — 1 ГБ, об'єм накопичувача — 4 ГБ. Так, для годинників це не топові характеристики, але відображати сповіщення вони точно зможуть.

Щоб переглянути повідомлення, не потрібно натискати на кнопки, для цього необхідно просто повернути зап'ясті — пристрій розпізнає жест і ввімкнув екран. Втім, така технологія вже є практично у всіх сучасних смартфонах.

Смарт-годинники будуть доступні в двох версіях: з сім-картою і без. Ціна першої складе 449 євро, ціна другий — 549 євро. Втім, чи потрібні такі незвичайні годинники звичайному користувачеві - невідомо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.