Операційна система iOS 12 виявилася кращою за останні роки у Apple. У ній було менше помилок, ніж у двох попередніх версіях, та й швидкість роботи старих смартфонів неабияк збільшили. Однак, iOS 12 за останні місяці мала кілька недоліків: приміром, баг дозволяв прослуховувати інших користувачів за допомогою FaceTime, а після виправлення цієї помилки, величезна кількість користувачів залишилися з поламаними iPhone, так як позапланове оновлення системи відключило роботу мережі в смартфонах.

На сьогоднішній день 83% сумісних пристроїв і 80% всіх пристроїв з iOS працюють на свіжій версії системи. Якщо говорити про сумісних, ще 12% користувачів вважають за краще залишатися на iOS 11, а 5% користувачів і зовсім воліють більш ранні версії. Втім, з часом перейдуть на iOS 13, яка дозволяє робити ще більше різних функцій.

Для порівняння, iOS 11 навіть у квітні минулого року мала лише 76%, тобто за темпами поширення неабияк відставала від iOS 12.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.иа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.иа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.