На старті продажів в Україні купити Pocophone F1 від Xiaomi можна було за 10 000 гривень. Втім, смартфон стоїть на прилавках з осені 2018 року, так що саме час трохи знизити ціну на флагманський смартфон. Тепер його можна придбати за 8 тисяч гривень, що не може не радувати фанатів китайської продукції.

Нагадаємо, що корпус Xiaomi Pocophone F1 виконаний не з металу або скла, а з пластику. За рахунок цього, Xiaomi вдалося знизити ціну на флагман до мінімуму. Що стосується начинки, девайс отримає Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц. Так, у 2018 році він був топовим, а сам смартфон продавався за копійки.

В іншому, бездротовий пристрій може похвалитися графікою Adreno 630, модем з підтримкою 4G VoLTE, подвійний основний (12 Мп + 5 Мп і 20 Мп фронтальною камерами. Так, це не потрійна камера на 48 мп, але навіть за мірками сучасних смартфонів, знімки створюються досить якісними.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.