Компанія Xiaomi часто демонструвала, наскільки міцним є модель Redmi Note 7. Однак, насправді все виявилося інакше. Смартфон не зміг витримати навіть простий краш-тест. Відомий блогер провів тест на міцність бюджетника від Xiaomi, який отримає 48 мп камеру, але і ціну в 150 доларів, що зробило його самим популярним смартфонів у січні 2019 року.

Xiaomi Redmi Note 7 провалив тест на вигин. Гнувся він спочатку неохоче, а потім поламалося і скло, і пластикова рамка. Втім, нічого іншого від смартфона такого класу очікувати не варто. Так, Xiaomi хвалилася міцністю смартфона, але на практиці це виявилося брехнею.

Також треба зазначити, що гумка, яка повинна не пропускати воду всередину, злетіла з SIM-лотка відразу ж після його вилучення. Це означає, що у випадку потрапляння води на смартфон, він може дуже швидко вийти з ладу. Звичайно ж, Xiaomi стверджувала протилежне. Що ж, тепер ми зрозуміли, яка плата за крутий смартфона з цінником в 150 доларів. Зате дисплей показав себе з найкращої сторони при сутичці з вогнем.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.