Компанія Xiaomi випустила перше оновлення для свого флагманського смартфона Xiaomi Mi 9 з незвичайною зміною. Втім, оновлення сильно вплинуло на роботу смартфона, адже компанія уміє робити якісну продукцію з першого разу, коли справа стосується.

Після старту продажів новинки, на китайському форумі Xiaomi з'явилися негативні коментарі користувачів з приводу каплевидної форми вирізу. Компанія почула своїх фанатів і виправила “проблему” з виходом прошивки MIUI 10.2.11.0 вагою 2.4 ГБ. Тепер же сам виріз виглядає більш акуратно і гармонійно, а також вписується в сам дизайн смартфона.

Розробники додали заокруглення чорного кольору по краях вирізу. Завдяки AMOLED-екрану вставки майже непомітні. Після такої зміни “крапелька” у 9 Mi стала схожа на таку в OnePlus 6T, а дизайн смартфона від компанії OnePlus вважається мало не еталоном серед смартфонів.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

В новому програмному забезпеченні ще оптимізували роботу камери, режими ІІ, а також продуктивність і автономність смартфона. Коли вийде глобальна версія прошивки поки не відомо, але жителям Європи і України нова версія прошивки залишається недоступною.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.