Бюджетна версія смартфонів Google Pixel, так звана версія Lite, протягом останніх місяців був неодноразово з'являлася в мережі із-за численних витоків інформації. Втім, компанія Google не вміє зберігати секрети. Технічні характеристики і дизайн бюджетника вже повністю розсекречені. Але лише зараз це пристрій пройшов сертифікацію в FCC (Федеральна комісія із зв'язку США). Це свідчить про готовність апарату і його швидкий вихід на ринок. Не виключено, що компанія представить новинку до презентації Google Pixel 4, яка відбудеться в листопаді 2019 року.

Незважаючи на те, що точні терміни презентації смартфона Google Pixel 3 Lite все ще залишаються невідомими, деякі джерела говорять, продажу через оператора стільникового зв'язку Verizon почнуться навесні. Будемо сподіватися, що смартфони будуть дійсно бюджетними, а не з цінником в 700 доларів.

Що стосується сертифікацію в FCC, то документи не містять яких-небудь подробиць про новинку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як очікується, ці пристрої будуть мати пластиковий корпус, схожий в плані дизайну з двома нинішніми флагманами Google. Однак, за рахунок використання пластику, ціну на девайс вдалося знизити. Швидше за все, можливість бездротової зарядки не буде. Новинки будуть оснащені менш потужними процесорами Qualcomm Snapdragon, і точно не топовими. Залишилося тільки дочекатися виходу цих пристроїв.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.