Розумний браслет Xiaomi Mi Band 4 повинен з'явиться на прилавках вже влітку 2019 року, але інсайдери встигли розповісти неприємні новини користувачам. За заявами експертів, ціна на розумний браслет від Xiaomi буде просто величезною.

Відомо, що новинка стане справжнім хітом серед покупців, якщо Huawei або Meizu, звичайно, не випустять щось більш цікаве. Серед іншого, варто відзначити кольоровий екран, а також збільшення можливостей за рахунок GPS чіпа, який запровадили тільки в цій версії трекера.

Для зарядки Xiaomi Mi Band 4 буде використовуватися магнітна зарядка, яку зараз можна зустріти в багатьох спортивних браслетах від інших виробників. Варто відзначити, що модель з модулем GPS з'явиться на прилавках пізніше звичайної моделі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як вдалося з'ясувати, купити Xiaomi Mi Band 4 в базовій версії можна за 249 юанів. Саме в таку суму грошей виробник оцінить цей наручний гаджет в Китаї. Для порівняння, модель Mi Band 3 продається за 169 юанів, тобто новинка виявиться відчутно дорожче. Модель з GPS обійдеться покупцям в 299 юанів. Іншими словами, девайс буде продаватися за ціною від 1300 гривень. Можливо, на території України буде продаватися дорожче.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.