Спостережна рада Porsche AG вирішив випустити наступне покоління Macan, “як повністю електричну версію”. Це буде перший повністю електричний компактний кросовер від Porsche, який імовірно зійде з конвеєра на початку наступного десятиліття. Судячи з усього, компанія рухається до виробництва тільки електрокарів, як і інші виробники.

Macan стане третьою повністю електрифікованої моделлю після дебютної Taycan(в кінці 2019 року) і її запланованої версії Taycan Cross Turismo. Будемо сподіватися, що компанія зможе досягти величезної потужності екологічно чистого двигуна, а також величезного запасу ходу.

Крім планів на нове авто, в 2022 році компанія інвестує більше 6 млрд євро в цей напрямок, а до 2025 року 50% нових Porsche будуть оснащені електроприводом. Крім цього, компанія планує зайнятися розвитком ДВЗ двигунів. Подивимося, чи буде попит на ДВс двигуни в 2022 році, коли електрокари стануть масовим явищем..

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.