Міжнародні продажі представлених минулого тижня флагманських смартфонів Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 і Galaxy S10+ стартують 8 березня, але в Китаї знайти новинки у вільному продажу можна вже з сьогоднішнього дня. Блогери одні з перших отримали на руки примірники смартфонів, і навіть встигли показати, як виглядає смартфон всередині, і з чого він складається. До того ж, завдяки відео можна зрозуміти, скільки буде коштувати ремонт або заміна деяких компонентів.

Процес розбирання, як завжди в таких випадках, починається з демонтажу задньої кришки. Остання утримується клеєм, який розм'якшується при нагріванні, після чого легко піддається демонтажу.

Гарною новиною є те, що екран і теплорозподільна і захисна пластина, які кріпляться до металевого каркасу, легко знімаються. Це означає, що замінити екран можна досить легко.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Автор ролика докладно коментує кожен з етапів розбирання, відзначаючи основні моменти і по черзі демонструючи різні компоненти пристрою. Всі коментарі до відео — англійською. Втім, ви можете побачити процес розбирання самі. Залишилося тільки дочекатися краш-тесту від блогерів цих дорогих девайсів.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.