На міжнародній виставці MWC 2019 компанія Lenovo представила світу гигантофон Tab V7, який є гібридом смартфона і планшета. Втім, його розміри говорять про те, що в кишеню заховати аксесуар не вийде. Гігантський смартфон отримав дуже велику діагональ дисплея величиною в 6,9 дюймів із співвідношенням сторін 18:9.

Проте, відсоток площі екрану на тильній стороні пристрою далеко не рекордний. Виробникові вдалося домогтися показника у 81% площі дисплея фронтальної панелі – пристрій отримало ледь помітні рамки з боків, але трохи збільшені зверху і знизу екрану. Втім, на зовнішній вигляд це не так сильно впливає, враховуючи розміри пристрою.

харчування "ненажерливого" дисплея Lenovo Tab V7 був інтегрований потужний акумулятор ємністю в 5180 маг, завдяки якому, як запевняє виробник, мобільний апарат здатний пропрацювати в змішаному режимі близько двох діб. Будемо сподіватися, що Lenovo оптимізувала роботу Android, щоб збільшити час автономної роботи.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Що стосується ціни, девайс з'явиться на прилавках з цінником від 250 євро.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.