Анонс нових флагманських смартфонів Samsung показав, що таких моделей буде одразу три: Galaxy S10e, Galaxy S10 і Galaxy S10+, не рахуючи Galaxy Fold і 5G. Але за фактом їх буде більше. Все завдяки різним процесорам, якими будуть оснащуватися всі моделі в залежності від регіону.

Лінійка Samsung Galaxy S10 в деяких країнах (наприклад, у США) буде продаватися з процесорами Snapdragon 855, а в інших (східна Європа) офіційно будуть доступні тільки апарати з Exynos 9820.

Обидва чіпа є високопродуктивними, однак вони дуже сильно різняться між собою, як за архітектурою, так і частотою. Snapdragon 855 працює на частоті до 2,8 ГГц і виробляється по 7-нанометровій технології, у той час як Exynos 9820 збирають з використанням 8-нанометрового техпроцесу і видає максимальну частоту в 1,95 ГГц. Очевидно, що вони обробляють одні і ті ж завдання трохи по-різному, а отже, один з них буде більш продуктивним.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Експерт ресурсу Android Authority Гері Сімс перевірив обидві модифікації смартфонів в різних бенчмарках і записав процес їх тестування на відео. Перемогла версія смартфона, в якій інтегровано Snapdragon 855.

Варто відзначити, що швидкодію — лише один з параметрів, за якими вибирають смартфони. Другим важливим моментом є час автономної роботи. Не виключено, що нові флагмани з процесором Samsung Exynos 9820 більш економно витрачають енергію і будуть затребувані тими, хто цінує довгий час автономної роботи.

Раніше повідомлялося, що як очікується, незабаром відбудеться презентація нового смартфона Samsung Galaxy A90. Звичайно ж, це бюджетна лінійка пристроїв, але Samsung приготувала сюрприз фанатам дешевих смартфонів. Цей девайс отримає технологію, яка використовується у флагманських пристроях. За чутками, він отримає висувну камеру для автопортретів.

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.