Наближається довгоочікуваний і унікальний анонс нових флагманів Huawei P30. У мережі з'являється все більше рендерів і знімків смартфонів лінійки. Але на цього разу це зображення "перших рук".

Інсайдер Роланд Квандт (Roland Quandt) опублікував рекламний ролик старшої моделі P30 Pro. Звісно, розглянути сам смартфон на ньому неможливо, виробник акцентує увагу на можливості камери.

У відео йдеться, що нові флагмани представлять 26 березня на спеціальному заході в Парижі.

Ось главі Huawei Devices Річарду Ю (Richard Yu) цієї дати чекати не треба, він вже ходить з новеньким Huawei P30 Pro. Смартфон руках керівника помітили на одній з фотографій Річарда. Сумнівів, що це саме Pro-версія нового флагмана, немає. Це видає незвичайне розташування модулів камери, спалахи і лазерний автофокус.

Варто зазначити, що Huawei P30 і P30 Pro оснастять OLED-дисплеями на 6.1 дюйм і 6.5 дюймів відповідно. Новинки будуть функціонувати на процесорі Kirin 980 і отримають від 8 до 12 ГБ ОЗУ. У P30 встановлять потрійну камеру з основним модулем, телеоб'єктивом (5x зум) і "шіріком". У P30 Pro камери будуть такі , але при цьому збільшать потужність зума до 10x і встановлять ще один модуль сенсор з глибини функцією 3D ToF.

Нагадаємо, що Samsung Galaxy S10 перевірили на швидкість і продуктивність: швидше за світло. Лінійка Samsung Galaxy S10 в деяких країнах буде продаватися з процесорами Snapdragon 855.

Анонс нових флагманських смартфонів Samsung показав, що таких моделей буде одразу три: Galaxy S10e, Galaxy S10 і Galaxy S10+, не рахуючи Galaxy Fold і 5G. Однак за фактом їх буде більше. Все завдяки різним процесорам, якими будуть оснащуватися моделі в залежності від регіону.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран.

Також портал Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.