В Інтернеті опублікували свіжий рендер нового гнучкого iPad з 7,2-дюймовим екраном. Пристрій повинен отримати можливість згинатися у зворотний бік,що зробить його більш практичним. Звичайно ж, вартість пристрою буде просто величезним, якщо девайс взагалі з'явиться на прилавках. Далеко не вся продукція, яка з'являлася на кресленнях вийшла за межі прототипів. Не виключено, що і нові iPhone незабаром можуть стати гнучкими.

Розробкою нового фонового займалися ентузіасти з LetsGoDigital, на їх сайті і опублікований матеріал з ілюстраціями та описом технологічних аспектів новинки. Що стосується незвичайних рішень, на рендере видно, що фронтальну камеру трохи посунули в бік, щоб в складеному стані була можливість робити відеодзвінки.

Будемо сподіватися, що компанія все ж серйозно візьметься за цей девайс. Компанія ще не випускала подібні пристрої, а ось Huawei і Samsung вже представили гнучкі смартфони світу. Правда, вони з'являться на ринку до кінця 2019 року, якщо все піде за планом.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.