Microsoft готує нову полегшену версію Windows для планшетних комп'ютерів і ноутбуків початкового рівня, які зможуть скласти конкуренцію хромбукам на базі Chrome OS. Звичайно ж, мова йде про Lite OS, яка прийде на заміну застарілої Windows 10. Втім, стало відомо, що нова ОС зможе працювати з двома екранами, що полегшить життя дизайнерам і відео-мейкерів.

Windows Lite, у відповідності зі своїм кодовою назвою, є урізаною версією Windows 10, спочатку призначеної для пристроїв з двома екранами. Microsoft раніше повідомляла, що нова ОС буде розроблятися з нуля, і вона зможе працювати на смартфонах, планшетах, і навіть ПК.

Інтерфейс Windows Lite буде частково схожий на той, що зараз використовується в Windows 10. Однак, він буде трохи спрощеним, щоб система змогла створити екосистему з пристроїв користувачів. Вихід ОС запланований на 2020 рік, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.