Незважаючи на те, що прем'єра Samsung Galaxy S8 була 2 роки тому, його не можна назвати застарілим. Цей телефон відноситься до одного з найбільш популярних смартфонів у світі.

Звичайно, зараз девайс продають дуже дешево, так як компанія вже випустила Galaxy S9, і навіть Galaxy S10, презентація якого відбулася в лютому 2019 року. Так, він потужний, але ось камера вже не така крута, так і знімки за сьогоднішніми мірками явно не кращої якості. Однак, для цього є Galaxy S9, який здатний робити сповільнену зйомку в крутому якості. До того ж, начинка у Galaxy S9 трохи краще.

Стерео динаміки – це вишенька на торті, яка робить S9 відмінним інструментом, як для роботи, так і для повсякденних розваг.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Однак, топ-телефоном 2019 року вже визнаний Samsung Galaxy S10. Міцний дисплей Dynamic Amoled з яскравістю до 800 ніт, до 5 смарт-камер (у тому числі спортивне відеокамера), Wi-Fi шостого покоління, технологія PowerShare, яка здатна заряджати інші пристрої.

Втім, лінійка Galaxy S, починаючи з 8 версії є відмінними смартфонами і на сьогоднішній день. Вибір варто робити на основі ваших потреб і можливостей.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.