Майже через рік після анонсу смартфона Honor 10 у мережі з'явилися перші подробиці про наступника флагманського смартфона – Honor 20. Інсайдери розповіли трохи корисної інформації про цьому девайсі.

Як повідомляє GizmoСhina, детальне зображення задньої панелі Honor 20 проливає світло на особливості дизайну девайса. Судячи по зовнішньому вигляду, девайс отримає сканер, який розмістять під екраном.

Що стосується камер, основна буде оптичним зумом з потрійним буде складатися з сенсорів на 48, 20 і 8 Мп, дозвіл фронталки – 32 Мп. Втім, нічого іншого від такого смартфона і не очікувалося. Компанія вирішив зробити акцент на камері пристрою, і в цей раз у неї вийшло.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

"Серцем" пристрою стане 8-ядерний чіпсет Kirin 980 з підтримкою фірмових технологій GPU Turbo, CPU Turbo, Link Turbo і Gaming +.

Анонс Honor 20, ймовірно, відбудеться вже в березні. Що стосується ціни, девайс буде продаватися від 12 до 15 тисяч гривень, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.