Не встиг бренд Honor розрекламувати анонс свого нового планшета, як в Китаї вже відбулася його презентація. Це наступник торішнього Honor MediaPad T5 (він же Honor Tab 5), але більш компактний. Втім, компанія помітно знизила цінник на новий пристрій, так що кожен бажаючий зможе обзавестися новим планшетом.

У нового Honor Tab 5 не 10, а 8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD (1920×1200 пікселів). А ось процесор замінили на більш новий Kirin 710 з графікою ARM Mali-G51 MP4 і підтримкою фірмової технології GPU Turbo 2.0 для підвищення продуктивності і економії заряду під час ігор. Втім, планшет зможе виконувати всі звичні функції такого пристрою, але ось рекордів по продуктивності від нього очікувати не варто.

“у комплекті” основна і фронтальна камери по 8 Мп, два стереодинаміки з підтримкою об'ємного звучання Dolby Audio і двома аудіочіпами Smart PA для регулювання звуку. Акумулятор досить великий - 5100 маг і операційна система Android 9 Pie з оболонкою Magic UI 2.0.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Базова версія з 3/32 ГБ пам'яті і Wi-Fi коштує $163, за конфігурацію з 4/64 ГБ і Wi-Fi просять $193. А ось з LTE буде дорожче: $209 за версію з 3/32 ГБ і $224 — за 4/64 ГБ.

Нагадаємо, що ОС Windows Lite, яка прийде на заміну провальною Windows 10, навчитися працювати навіть на гнучких смартфонах. Судячи з усього, компанія хоче зробити цілу екосистему електронних пристроїв, в яку будуть входити як смартфони і планшети, так і комп'ютери. Втім, вихід нової ОС запланований на 2020 рік, так що залишилося трохи почекати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu Zero за $1300 так і не з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія не зібрала необхідну кількість коштів, щоб випустити смартфон на ринок. Втім, публіка просто не готова до таких революційним смартфонів, які позбавилися від кнопок, роз'єм для зарядки і навушників, і навіть динаміків.

Знай.uа писав, що компанія Apple планує поліпшити захист від води в нових iPhone 2019 року. Тепер смартфони зможуть працювати навіть під водою, точно реагуючи на торкання людини по екрану.