Смарт-годинники Fitbit Versa стали справжнім хітом продажів, і ось компанія вирішила випустити злегка спрощену модель Fitbit Versa Lite. Крім оновленої моделі, компанія представила і абсолютно нові фітнес-трекери за приємною ціною.

Годинники виглядають майже ідентично стандартної версії, яка теж нікуди не йде. Все інше управління здійснюється свайпами і натисканнями на такий же 1.34-дюймовий дисплей, як у старшої моделі.

Fitbit Versa Lite відстежує фізичну активність користувача, вміє вимірювати пульс, дозволяє завантажувати сторонні додатки і працює ті ж чотири дні на одній зарядці. Втім, спрощена версія продається на 40 доларів дешевше, але тепер у девайс не вийде завантажити музику, так і NFC-чіпа для безконтактної оплати теж немає. З одного боку, спрощень не так вже й багато, з іншого — різниця у вартості не настільки велика, щоб відмовлятися від додаткових фішок Fitbit Versa.

Популярні новини зараз
Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Нові браслети не є новинкою на ринку. Fitbit Inspire автоматично виявляє і відстежує ходьбу, біг, їзду на велосипеді і плавання. Втім, всі ці функції є і в інших браслетах. Однак, у браслета є один мінус - він не розуміє кирилицю.

Fitbit Inspire HR додатково оснащений вимірювачем пульсу, який працює протягом усіх діб. За автономності без рекордів, браслети працюють на одній зарядці до 5 днів. GPS немає. Молодший Inspire оцінили в $70, а Inspire HR коштує $100. Будемо сподіватися, що новинка з'явиться і на наших ринках.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.