6 березня компанія Meizu представила новий смартфон Meizu Note 9, з дизайном якого виникала маса питань, аж до самої презентації.

Смартфон отримав екран діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю 2244х1080 пікселів, однокристальну систему Snapdragon 675, акумулятор ємністю 4000 маг і здвоєну основну камеру з головним датчиком зображення роздільною здатністю 48 Мп. Однак, цікава не сама презентація, як коментарі конкурентів про це девайсі.

Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лю Вейбинг (Lu Weibing) поспішив прокоментувати анонс Meizu Note 9, залишивши короткий публічне повідомлення наступного змісту:

“Ваша ціна завищена”.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Втім, стислість - сестра таланту. Компанії давно між собою ворогують, і кожен з них намагається перевершити творіння іншої компанії.

Нагадаємо, Meizu Note 9 варто 208 доларів (5500 грн.) за версію з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ флеш-пам'яті, а версії з 6 ГБ ОЗУ і 64 ГБ флеш-пам'яті або 4 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті коштують по 237 доларів (6300 грн.). Ця ціна на сьогоднішній день вважається бюджетною, що не може не радувати любителів китайських смартфонів.

Судячи з коментаря, який зробив Лю Вейбинг, смартфон Redmi Note 7 Pro в Китаї буде пропонуватися за дуже привабливою ціною. Офіційний анонс Redmi Note 7 Pro в Китаї очікується 18 березня, сьогодні виробник показав коробку смартфона.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.