Нова популярна гра Anthem призводить до помилки в роботі PlayStation 4. На онлайновому сервісі Reddit і Twitter користувачі вже залишили чимало негативних відгуків. Втім, ситуація на цей момент не змінилася, і власники PS 4 не можуть скористатися всіма функціями приставки.

Під час гри PlayStation 4 з'являється критична помилка CE-36329-3, після чого консоль відключається. При цьому в деяких випадках користувачам доводиться заново налаштовувати ігрову систему і вводити свої дані. Все це негативно позначиться на репутації як самої гри, так і для ігрової консолі, адже в цей проект хотіли пограти абсолютно всі геймери з-за величезної популярності.

Більш того, користувач мережі під ніком TheMadTitanGauntlet пише, що після помилки CE-36329 - 3 його консоль PlayStation 4 більше не змогла включитися. Що ж, залишається тільки дочекатися реакції від компанії.

Популярні новини зараз
Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Цікаво, що проблема виникає тільки з консолі від Sony, адже з Xbox One такої проблеми не виникає. В японській компанії поки що займаються збором даних, щоб зрозуміти цілісну картину. Про компенсації постраждалим геймерам поки нічого не говорять. Втім, на репутацію компанії це може вплинути дуже сильно, причому далеко не в кращу сторону.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.