На офіційному Instagram-акаунті Google з'явилося незвичайне фото. На ньому красується логотип всесвітньо відомої організації, вишитий у французькому стилі. Як виявилося, це робота криворожанки Людмили Кисельової.

Роботу Людмили Кисельової прославив її зять - Святослав Кобзенко, який є креативним директором одного з маркетингових агентств. Він викладає в своєму Instagram роботи, створені в Україні і пов'язані з рекламними проектами. Його теща понад 20 років працювала на Північному гірничо-збагачувальному комбінаті в Кривому Розі. Після виходу на пенсію жінка зайнялася вишивкою в стилі "французький вузлик".

Щоб створити логотип Google в цій техніці, майстриня витратила майже два дні. Потім чоловік опублікував у своєму Instagram створену Людмилою роботу під хештэгом #MySuperG . Це – хештег арт-проекту Google, кампанія по збору цікавих втілень логотипу Google. Кращі ідеї в компанії відбирають і встановлюють як аватар в Instargam-акаунті.

Через деякий час в компанії звернули увагу на роботу криворожанки і встановили вишивку на аватарку в Instagram-акаунті організації.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як раніше повідомлялося, в компанії Google предупредили, що видехостинг YouTube може вдатися до надмірної блокування контенту через поправок до законодавства Європейського союзу про авторське право. Іншими словами, більшість відео стануть недоступними, якщо вони будуть порушувати нові закони.

До такого блокування можуть вдатися, щоб обмежити юридичний ризик.

Також раніше ми писали, що команда Google Project Zero, завдання якої виявляти і усувати помилки в системах пристроїв, виявила вразливість в ядрі macOS, якій був привласнений найвищий рівень небезпеки. Вона дозволяє модифікувати змонтований образ файлової системи, при цьому віртуальна підсистема не отримає дані про проведені зміни. Іншими словами, хакери могли непомітно красти дані користувачів.

Нагадаємо, Google виявила серйозну уразливість в MacBook від Apple.

Як раніше писав Знай.ua, браузер Google Chrome чекають великі зміни.

Також раніше Знай.uа писав, що Apple почала обслуговувати китайські iPhone.