7 березня, розробники компанії Google випустили екстрений апдейт для Google Chrome. Патч, який покликаний усунути уразливість нульового дня, виявлену в програмному коді веб-браузера, розповсюджується для всіх платформ – від Windows, Linux і macOS до iOS і Android. Варто відразу відзначити, що ніяких нових функцій оновлення не додало в роботу браузера. Втім, безпеку користувачів все ж важливіше, ніж кілька прикольних фішок в інтерфейсі.

Уразливість, про яку йде мова, була вада в реалізації пакету FileReader. Повідомляється, що сайти могли зберігати доступ до інформації навіть після того, як вони були примусово закриті користувачем, який вважав, що повністю позбавив себе від небезпеки розкриття конфіденційних відомостей.

Представник Google заявив, що кожен користувач браузера зобов'язаний якомога швидше встановити це оновлення, щоб убезпечити себе від потенційної загрози.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, що продажі смартфона без кнопок і отворів Meizu Zero з тріском провалилися. Втім, це було очевидно, адже людство ще не готове до таких незвичайним смартфонам, вартість яких перевищує 1300$. Девайс хоч і отримав топову начинку, але ціна все ж залишається явно завищеною. Компанія повідомила, що випуск смартфона був жартом, але користувачі не особливо повірили повідомленню від глави компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що величезна кількість Android-приложений можуть стежити за користувачами навіть зливати дані компанії Facebook. Ми приготували цілий список додатків, які зливають ваші дані найбільшої соцмережі в світі.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi повідомила, що смартфони корпорації в майбутньому помітно подорожчає. Глава компанії повідомив, що смартфонів, дешевше 8 000 гривень більше не буде на ринку, і корпорація почне будувати репутацію виробника дорогих смартфонів.