Генеральний директор Apple Тім Кук підіграв президенту США Дональду Трампу, забув його прізвище. Він змінив ім'я в Twitter на Тім Еппл. Судячи з усього, у Тіма Кука все добре з почуттям гумору, так що слова президента США його анітрохи не образили, і навіть навпаки, розвеселили. Правда, на зустрічі він ніяк не показав свій сміх на камеру.

Нове прізвище голови технологічного гіганта можна побачити тільки з пристроїв Apple, так як він використовував значок логотипу компанії. Втім, досвідчені користувачі мережі все ж помітили цей незвичайний крок глави яблучної корпорації.

Раніше 7 березня глава Apple виступив з доповіддю на зустрічі міністерства праці у Вашингтоні — він розповів про успіхи освітніх ініціатив компанії. Американський лідер, коментуючи виступ, забув прізвище Кука. “Ви дійсно робите великий внесок у розвиток нашої країни. Ми дуже це цінуємо, Тім Еппл”, — сказав Трамп.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, що продажі смартфона без кнопок і отворів Meizu Zero з тріском провалилися. Втім, це було очевидно, адже людство ще не готове до таких незвичайним смартфонам, вартість яких перевищує 1300$. Девайс хоч і отримав топову начинку, але ціна все ж залишається явно завищеною. Компанія повідомила, що випуск смартфона був жартом, але користувачі не особливо повірили повідомленню від глави компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що величезна кількість Android-приложений можуть стежити за користувачами навіть зливати дані компанії Facebook. Ми приготували цілий список додатків, які зливають ваші дані найбільшої соцмережі в світі.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi повідомила, що смартфони корпорації в майбутньому помітно подорожчає. Глава компанії повідомив, що смартфонів, дешевше 8 000 гривень більше не буде на ринку, і корпорація почне будувати репутацію виробника дорогих смартфонів.