Українська "розумний шолом" від компанії LimpidArmor Inc. в цьому році будуть тестувати на 2-х зразках іноземній БТТ. По суті, шолом здатний відображати потрібну інформацію за допомогою окулярів доповненої реальності Microsoft HoloLens (інтегровані в шоломи членів екіпажу) та відеокамер, встановлених на борту. Безсумнівно, це дасть перевагу танковому екіпажу на полі бою.

Про це повідомляє mil.in.ua.

Програмне забезпечення дозволяє екіпажу мати огляд 360 градусів в режимі реального часу завдяки потокового відео. Крім того, передбачено виведення на екран очок показників телеметрії всіх систем бойової машини, статуси завдань, мети, інтерактивні підказки по розміщенню дружніх і ворожих одиниць бойової техніки. Судячи з усього, вся корисна інформація дасть військовим більше інформації в режимі реального часу, так що можна сміливо заявити, що розумний шолом є зброєю майбутнього.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що продажі смартфона без кнопок і отворів Meizu Zero з тріском провалилися. Втім, це було очевидно, адже людство ще не готове до таких незвичайним смартфонам, вартість яких перевищує 1300$. Девайс хоч і отримав топову начинку, але ціна все ж залишається явно завищеною. Компанія повідомила, що випуск смартфона був жартом, але користувачі не особливо повірили повідомленню від глави компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що величезна кількість Android-приложений можуть стежити за користувачами навіть зливати дані компанії Facebook. Ми приготували цілий список додатків, які зливають ваші дані найбільшої соцмережі в світі.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi повідомила, що смартфони корпорації в майбутньому помітно подорожчає. Глава компанії повідомив, що смартфонів, дешевше 8 000 гривень більше не буде на ринку, і корпорація почне будувати репутацію виробника дорогих смартфонів.