iOS сповнена прихованих і неочевидних функцій, здатних полегшити процес експлуатації iPhone і iPad. Деякі з них ми виявляємо випадково, тоді як багато хто так і залишаються прихованими від нас у надрах операційної системи. Серед іншого, ці функції справді можуть полегшити вам життя.

Частина функцій, що вимагають наявності 3D Touch, однаково добре викликається по тривалому утриманню пальця.

“Не турбувати” — одна з найбільш корисних функцій iOS, яка дозволяє обмежити вхідні повідомлення і дзвінки в певний період часу. Дуже зручна функція для тих, хто не хоче прокидатися серед ночі від дзвінків і повідомлень.

З деяких пір в iOS з'явилася можливість перетягувати відразу кілька додатків. Для цього потрібно активувати режим налаштування робочого столу, утримуючи палець на одній з них. Після цього можна сміливо перетягувати кілька іконок одночасно.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Якщо ви віддаєте перевагу слухати музику на своєму iPhone або iPad, використовуючи зовнішні динаміки, є спосіб домогтися від них ще більше гучності, ніж дана за замовчуванням. Для цього потрібно перейти в “Налаштування” - “Музика” - “Еквалайзер” і вибрати параметр “Пізня ніч”. Цей лайфхак зробить вашу вечірку ще веселіше.

Якщо на робочому столі вашого iPhone багато папок, ви напевно стикалися з тим, що на кожній з них рано чи пізно з'являлася червона наклейка з повідомленням. З допомогою 3DTouch можна побачити, від яких додатків йдуть повідомлення.

Якщо ви віддаєте перевагу засипати, слухаючи музику або дивлячись фільм або відео, вам виразно придасться функція автовідключення відтворення після засипання. Досить поставити таймер, відео або музика вимикається по закінченню часу.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.