Кожен раз, коли в динамік iPhone потрапляє вода, він починає звучати приглушено. Щоб це виправити, з нього потрібно виштовхнути воду. Втім, за вас це може зробити Siri.

Ми вже розповідали про програму Sonic, яке відтворює звук на частоті 165 Гц. Цього достатньо, щоб iPhone почав виштовхувати воду з динаміка.

Sonic — зручне і безкоштовне додаток. Однак є спосіб повернути динамік смартфона в нормальний стан без стороннього додатка. Досить зручна річ для тих, хто турбується про стан свого смартфона. До того ж, можна забути про мисці рису раз і назавжди, адже цей спосіб вже має відійти в минуле. Смартфони настільки розумні, що здатні самостійно сушитися.

Розробник Джош створив спеціальну команду для Siri, яка виштовхує воду з динаміка. За основу він взяв звукову частоту, яка використовується в Apple Watch для аналогічної задачі. Таким чином, можна забути про сервісних центрах, а також не боятися користуватися девайсом під час дощу.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, експерти перевірили новий флагман Samsung Galaxy S10 на ремонтопридатність. На подив публіки, він заробив всі 3 бала і 10. Це означає, що куди простіше купити новий пристрій, ніж відремонтувати. Враховуючи незвичайні параметри екрана, його ремонт обійдеться в 10 000 грн, якщо не більше. Втім, відремонтувати гаджет самостійно точно не вийде.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Meizu представив бюджетний смартфон Note 9. Головною фішкою девайса виявилася топова камера. До того ж, новинка вже з'явилася в Україні. Що стосується цін на прилавках, за девайс доведеться заплатити близько 7 500 гривень.

Знай.uа писав, що популярний месенджер Viber раптово додав нічну тему для додатків на смартфон. Активувати її досить просто, і кожен бажаючий може випробувати новий функціонал програми.