Як відомо, компанія Google планує зайти в ігрову індустрію за допомогою сервісу Project Stream, який дозволить транслювати ігри прямо через браузер Chrome. Варто відзначити, що таким чином компанія хоче створити конкуренцію для Microsoft з точно такою ж технологією, і навіть для Steam. Втім, Steam і без цього втрачає своїх клієнтів враховуючи їх жадібність: 30% прибутку з ігор йдуть в гаманець сервісу.

наприкінці січня цього року на сайті Відомства з патентів і товарних знаків США був опублікований патент Google на систему повідомлень для ігрового контролера, яка буде оповіщати гравців про різні події за допомогою “звукових і візуальних сигналів”. Можна не сумніватися, що компанія приготувала кілька цікавих нововведень, щоб заявити про себе на ігровому ринку.

Судячи з схематичним зображенням, представленим в патенті, сам по собі ігровий контролер не сильно відрізняється від звичайного геймпада. Втім, про сам використанні говорити поки рано. Не виключено, що головна фішка девайса зручності, про що Google неодмінно подбає.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, експерти перевірили новий флагман Samsung Galaxy S10 на ремонтопридатність. На подив публіки, він заробив всі 3 бала і 10. Це означає, що куди простіше купити новий пристрій, ніж відремонтувати. Враховуючи незвичайні параметри екрана, його ремонт обійдеться в 10 000 грн, якщо не більше. Втім, відремонтувати гаджет самостійно точно не вийде.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Meizu представив бюджетний смартфон Note 9. Головною фішкою девайса виявилася топова камера. До того ж, новинка вже з'явилася в Україні. Що стосується цін на прилавках, за девайс доведеться заплатити близько 7 500 гривень.

Знай.uа писав, що популярний месенджер Viber раптово додав нічну тему для додатків на смартфон. Активувати її досить просто, і кожен бажаючий може випробувати новий функціонал програми.