Китайські смартфони зараз на піку популярності з кількох причин: низька цена, прийнятна продуктивність і відсутність переплати за бренд. Ми склали список з найкращий смартфонів, вартість яких не перевищує 200 доларів.

Lenovo K5 Play. За приблизно 4500 гривень покупець також отримує 5,7-дюймовий екран, 13 МП основну камеру, акумулятор ємністю 3000 маг і свіжу прошивку Android 8.0 Oreo. Сам смартфон хоч і не буде бити рекорди по продуктивності, але для спілкування в мережі і перегляду відео його вистачить з головою.

HUAWEI Y7 Prime. 2018 році Huawei випустили вдалий бюджетний смартфон HUAWEI Y7 Prime. Девайс отримає непогані камери: 13 МП + 2 МП основна і 8 МП фронтальна.

Всередині смартфон володіє скромними, але достатніми для повсякденного використання характеристиками: Qualcomm Snapdragon 430 (1,4 ГГц), 3 ГБ/32 ГБ оперативної і вбудованої пам'яті. Далеко не найгірший процесор на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Lenovo S5. Ще один представник Lenovo в рейтингу – модель S5. 5,7-дюймовий смартфон з співвідношенням сторін екрана 18: 9 і дозволом 2160 x 1080. Всередині вже йде більш продуктивна начинка з процесора Snapdragon 625 в конфігурації 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої. До речі, девайс отримав сканер розпізнавання особи, що велика рідкість для смартфонів в такій ціновій категорії.

Xiaomi Mi A2 Lite. Смартфон під управлінням ОС Android One, поставляється з Android OREO, який незабаром отримає оновлення до Android 9.0 Pie. Зовні нагадує смартфон iPhone X за характерний виріз у верхній частині екрана покриває всю лицьову панель. Втім, за характеристиками вони відрізняються. Втім, ціна складає всього 4700 грн.

Xiaomi Redmi Note 5. Бестселером в лінійці всіх китайських смартфонів можна назвати вдалу модель Xiaomi Redmi Note 5. В Xiaomi Redmi Note 5 інтегрований 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 636 в конфігурації з 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої (також є версія 4/64 ГБ, але дорожче). Мінімальний цінник за такий апарат становить 4200 грн. Досить популярний девайс навіть на сьогоднішній день.

Нагадаємо, експерти перевірили новий флагман Samsung Galaxy S10 на ремонтопридатність. На подив публіки, він заробив всі 3 бала і 10. Це означає, що куди простіше купити новий пристрій, ніж відремонтувати. Враховуючи незвичайні параметри екрана, його ремонт обійдеться в 10 000 грн, якщо не більше. Втім, відремонтувати гаджет самостійно точно не вийде.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Meizu представив бюджетний смартфон Note 9. Головною фішкою девайса виявилася топова камера. До того ж, новинка вже з'явилася в Україні. Що стосується цін на прилавках, за девайс доведеться заплатити близько 7 500 гривень.

Знай.uа писав, що популярний месенджер Viber раптово додав нічну тему для додатків на смартфон. Активувати її досить просто, і кожен бажаючий може випробувати новий функціонал програми.