Android 10 (Android Q) буде офіційно представлений в травні 2019 року на щорічній конференції Google I/O. З'явилася інформація, що "щасливчиками" на отримання свіжої прошивки будуть не тільки власники смартфонів Google Pixel, але і більшість власників мобільних пристроїв сторонніх брендів. Це чудова новина для тих, хто вже збирався купувати сучасний телефон для нової ОС Android.

Завдяки тісній співпраці з Google в 2018 році дуже багато бренди змогли випустити прошивки Android 9.0 Pie для смартфонів відносно швидко. У цей список потрапили такі виробники, як Essential, Nokia, OnePlus, Sony, Vivo, Oppo і Xiaomi. На диво, навіть китайські смартфони розживуться новою версією Android. Втім, вони отримають її не в чистому вигляді, так як кожен виробник смартфонів змінює інтерфейс під власні уподобання.

В 2019 році число партнерів було збільшено, що добре позначиться на швидкості отримання прошивки Android 10.0 Q. Повноцінний вихід Android 10 відбудеться в серпні 2019 року. Залишилося тільки дочекатися презентації, щоб дізнатися весь список цікавих змін.

Популярні новини зараз
Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Нагадаємо, експерти перевірили новий флагман Samsung Galaxy S10 на ремонтопридатність. На подив публіки, він заробив всі 3 бала і 10. Це означає, що куди простіше купити новий пристрій, ніж відремонтувати. Враховуючи незвичайні параметри екрана, його ремонт обійдеться в 10 000 грн, якщо не більше. Втім, відремонтувати гаджет самостійно точно не вийде.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Meizu представив бюджетний смартфон Note 9. Головною фішкою девайса виявилася топова камера. До того ж, новинка вже з'явилася в Україні. Що стосується цін на прилавках, за девайс доведеться заплатити близько 7 500 гривень.

Знай.uа писав, що популярний месенджер Viber раптово додав нічну тему для додатків на смартфон. Активувати її досить просто, і кожен бажаючий може випробувати новий функціонал програми.