Компанія Huawei черговий раз виявилася викрита у видачі фотографій, знятих на професійні камери, в якості знімків, отриманих з її допомогою смартфонів. Тепер компанія точно не зможе виправдатися, як і в минулий раз. Втім, користувачі вже звикли, що компанія часто обманює користувачів незвичайними рекламними кампаніями.

Ще до офіційної презентації компанія вирішила прорекламувати можливості камери Huawei P30, включаючи функцію оптичного збільшення, і опублікувала у соцмережі Weibo кілька фотографій, нібито знятих на камеру цього смартфона. Однак, фото було зроблено з допомогою проф. камери.

Уважні користувачі виявили, що деякі знімки були зняті раніше професійними фотографами. Наприклад, одну з фотографій, які рекламують фотографічні можливості Huawei P30, можна виявити в портфоліо професійного фотографа. Природно, знімок був зроблений за допомогою цифрової дзеркальної камери. Втім, компанія поки ніяк не відреагувала на ці докази їх обману. Залишилося дочекатися, яку відмазку компанія Huawei вигадає цього разу.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.