У ході аналізу різних онлайн-майданчиків нам вдалося знайти як мінімум двох користувачів, які звернулися за заміною iPhone з-за лагів інтерфейсу і отримали задоволення своєї вимоги. При цьому один з них робив це двічі, що, однак, не вирішило проблеми. Судячи з усього, у деяких смартфонах від яблучної корпорації є купа несправностей, які є навіть у смартфонах з заводу. Втім, Apple все ж таки довелося визнати наявність цієї проблеми.

Незважаючи на те що проблема дуже схожа на наслідок неправильної калібрування дисплея, в Мережі поширена й інша версія. За словами її прихильників, інтерфейсні лаги можуть проявлятися в результаті збою в реалізації режиму Deep Sleep, за роботу якого відповідає процесор A12 Bionic. Варто відзначити, що цей чіп з'явився в смартфонах 2018 року компанії Apple, так що результат таких подій цілком ймовірний.

Якщо ви зіткнулися з аналогічною проблемою в роботі свого iPhone, настійно рекомендуємо звернутися в авторизований сервісний центр або найближчий Apple Store. Не виключено, що вам виправлять цю помилку безкоштовно, якщо термін гарантії ще не закінчився.

Популярні новини зараз
Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.