У Китаї електрокар Tesla Model S з невідомих причин прискорився і вилетів в річку. Про це повідомляється на сторінці Jay in Shanghai в Twitter. Судячи з усього, в системі авто Tesla був збій, у зв'язку з чим безпілотник взяв на себе управління.

За словами власника, він повільно під'їжджав до зарядної станції Supercharger та пригальмовував, але автомобіль навпаки почав прискорюватися. Електрокар проломив огорожу, скотився у річку і ніяк не реагував на дії водія.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Я з самого початку наступав на гальма, і машина раптово вийшла з-під контролю", - розповів автомобіліст репортерам. Втім, це неприємна новина для власників Tesla, які віддали 30 тисяч доларів на люксовий електрокар від Ілона Маска і його компанії.

Як результат, Model S застрягла на мілководді. Вже згодом її витягли рятувальники.

Інцидент стався в одному з районів Шанхаю. Компанія Tesla зайнялася розслідуванням ДТП. Втім, залишилося дочекатися офіційної заяви від компанії.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.